Технічні особливості металевих труб та їх використання

Металева труба – промисловий виріб, що застосовується у багатьох сферах. Конструктивна жорсткість, механічна міцність, висока герметичність – деякі з переваг. У металевої труби перетин може мати форму квадрата, прямокутника, овала, кола. Завдяки технічним характеристикам продукція застосовується у будівництві, зведенні різноманітних конструкцій, транспортуванні газів, рідин, сипучих та порошкоподібних речовин.

На сторінці за посиланням https://ital-tecno.com.ua/ru/kabelenesuchi-sistemi/truba-metaleva/ на інтернет-магазин «Італ-Техно» пропонуються металеві труби у широкому асортименті. Можна придбати не тільки основний товар, а й аксесуари: з’єднувачі, тримачі, температурні компенсатори.

Основні характеристики металевих труб

Сортамент виробів об’єднує різноманітні марки й розміри, продукцію зі зварними швами чи без них. Кожний вид металевих труб виготовляється різноманітними способами, з урахуванням вимог конкретного стандарту. Одним із найпопулярніших виробів є електрозварна труба. Її виготовляють на спеціальних агрегатах. Металева смуга-заготовка спочатку набуває певної форми, а її краї поєднуються методом пічного або високочастотного зварювання. Металева труба характеризується високою міцністю, герметичністю, жорсткістю, стійкістю до деформації.

Вартість металевої труби визначається кількома технічними характеристиками:

  • зовнішнім діаметром, якщо йдеться про круглий виріб;
  • розміром сторін, коли планується придбати профільний зразок;
  • довжиною;
  • товщиною стінок;
  • ступенем кривизни прокату;
  • маркою металу.

Виготовлення продукції відбувається за міжнародними й національними документами.

Різновиди металевих труб

Значний попит серед користувачів мають електрозварні труби. Вони широко використовуються в сільському господарстві, комунальній сфері, будівництві, промисловості, інжинірингу. За допомогою профільних і круглих труб зводять металоконструкції, обладнання, комунікації, меблі, різноманітний транспорт.

В каталозі інтернет-магазину представлені металеві труби для захисту електромережі від негативного впливу зовнішнього середовища. Продукція використовується під час монтажу кабелів. Завдяки довговічності та надійності труб електрична система в приміщенні працює без збоїв довгі роки. Достатньо визначитися з внутрішнім та зовнішнім діаметрами.

Особливості вибору залежатимуть від розмірів кабелів, складності розведення та довжини електромережі. Наприклад, у каталозі на сайті можна вибрати труби довжиною 3 м і товщиною від 1 до 1,5 мм. Інші критерії вибору металевої труби представлені у каталозі. У разі виникнення труднощів або питань менеджери нададуть консультацію.