Стильні та практичні меблі для передпокою: поради щодо вибору

З чого починається будинок? З фасаду? З дверей? З передпокою? Як перейнятися відчуттям повернення в місце, де на тебе люблять і чекають? Правильно обставити будь-яке приміщення непросто, але передпокій – особливий виклик для дизайнера. Не знаєте, як упоратися із завданням? Зверніться до Homestyle.

Переваги передпокоїв

Вхідна зона, обставлена готовим колектором меблів – це дуже зручно. Виробник передбачив усе, щоб набір був максимально практичним: місткі місця зберігання, зручні банкетки та пуфи, дзеркало, щоб оцінити зовнішність перед виходом, взуттю, гачки для одягу та ключів. Зібрати набір меблів самому непросто, не маючи зрошене уявлення про наповнення передпокою, а воно приходить із досвідом.

Стилістична єдність — величезна перевага готової передпокою. Ідеальний дизайнерський смак не в кожного, і підбір предметів меблів може перетворитися на важке випробування. Передпокій Homestyle – ідеальний стиль, гармонійний вигляд, взірець дизайнерського смаку. До неї хочеться повертатися!

Ще одна складність передпокоїв – правильний вибір матеріалів і обробки. Це дуже специфічна зона: тут багато бруду та запахів з вулиці. Меблі повинні бути простими у догляді, зносостійкими, не вбирають неприємні аромати. Лінійка Homestyle спеціально для передпокоїв відповідає всім вимогам ідеально.

Переваги Homestyle

Компанія Homestyle – виробник якісних меблів різних напрямків. Дизайн, зона, призначення не важливі – меблі в будь-якому випадку вийде якісними, зручними і довговічними. Над кожною моделлю працюють власні конструктори та розробники. Увага до кожної деталі дозволяє Homestyle залишатися серед лідерів ринку.

Зазвичай для сучасних меблів використовують ДСП чи МДФ. Homestyle – компанія унікальна, адже у своїх роботах вона застосовує лише натуральне дерево. Екологічний, міцний, довговічний, що виглядає неймовірно стильно – відмінний варіант для передпокою! Особливе покриття робить деревину простий у догляді та надає більш привабливого вигляду.

Homestyle працює і з іншим відносно рідкісним матеріалом – металом. Конструкції зі сталевих трубок неймовірно міцні і довговічні, витримують будь-які навантаження, а ще чудово виглядають в сучасних інтер’єрах. Більше того, можливе виготовлення на замовлення! Якщо хочеться додати до передньої стильної деталі з металу, а в каталозі готової продукції відповідної моделі немає, сміливо звертайтеся до менеджерів.