Послуги онлайн сервісу щодо придбання квитків на потяг

Існує багато способів придбання квитків на поїзди, одним з них є покупка в Інтернеті. Цей спосіб найпростіший, зручний і швидкий.

В Україні є надійний сервіс з продажу будь-яких квитків від Укрзалізниці-PROIZD.

Умови роботи

Якщо купувати квитки на потяг через Інтернет, то це економить в першу чергу час. Можна сидіти в офісі, не відволікаючись від роботи, придбати собі і своїм близьким квитки, або ж сидячи ввечері в домашньому затишку. З такою покупкою не треба їздити по офісах, дилерам або долати відстань через все місто, добираючись на залізничний вокзал по пробках.

Багато хто досі вважає, що купувати в Інтернеті не безпечно. Якщо відправляти гроші сумнівним компаніям, які тільки вийшли на ринок, не мають репутації і не є офіційними представниками, то звичайно з’являється ризик потрапити до шахраїв. Сервіс PROIZD безпосередньо працює з Укрзалізницею, що є гарантом безпеки і надійності.

Сайт працює за сучасними вимогами шифрування, вся інформація про банківські картки та особисті дані надійно зашифровані. Електронні квитки надсилає не Сервіс PROIZD, а тільки Укрзалізниця після того, як до неї надійде інформація про покупку квитка і зареєструється в базі даних. Знайти квиток можна буде в особистому кабінеті сервісу PROIZD або в одному з обраних способів отримання при оплаті (пошта або месенджер).

Якщо виникають питання або складності в роботі сайту, необхідно звернутися на гарячу лінію і отримати кваліфіковану допомогу. Пасажиру надавати тільки професійну консультацію, а менеджери працюють без перерв і вихідних. Тому дзвонити можна в будь-який час доби. Понад 7 млн.українців вже змогли оцінити якість і швидкість роботи.

PROIZD працює з 2014 року і за ці роки зумів довести свою чесність і відповідальне ставлення до послуг, що надаються. Такий досвід роботи однозначно говорить про стабільну та ефективну роботу. Тут є відгуки, так що новачки можуть почитати думку клієнтів. Залишити свій відгук можна лише тільки після оформлення та оплати залізничного квитка.

Щоб під час посадки або поїздки не виникло складнощів, рекомендується заздалегідь ознайомитися з правилами від Укрзалізниці. На сайті PROIZD можна знайти детальні умови перевезення домашніх тварин, дітей та багажу. Знанням правил допоможе заздалегідь підготувати всі документи і без проблем дістатися до свого місця призначення. Наприклад, якщо багаж пасажира перевищує 36 кг, то за нього доведеться додатково заплатити.