Переваги виготовлення стендів на замовлення: основні аспекти

Серед засобів наочної інформації, що дозволяють людям отримувати різноманітні відомості, виділяються стенди. Так називають спеціалізовані дошки, де можуть розміщуватися тексти, зображення, що дають можливість швидко сповіщати співробітників, відвідувачів, учнів та студентів про правила, плановані заходи та інші події або вимоги. Для обладнання просторів у різних установах, організаціях пропонується замовити стенди на avkstend.ua.

Пропозиції компанії

Розробкою, випуском та реалізацією подібної продукції займається компанія «АВК стенд». Вона знаходиться в Чернівцях, і пропонує через свій сайт ознайомитися з асортиментом продукції.

Серед великої різноманітності виробів виділяються такі варіанти:

  1. Для офіційних установ, починаючи з органів місцевої влади та закінчуючи різними державними управліннями, пропонуються адміністративні, патріотичні комплекти для наочної інформації населення.
  2. Вищим навчальним закладам та установам професійної освіти підійдуть стенди для оформлення навчальних куточків курсу, групи, факультету, конструкції для оголошень, оформлення розкладу та розміщення іншої наочної та актуальної інформації.
  3. Виробничим, торговим організаціям будуть потрібні стенди для оформлення куточка покупця, інформації для клієнтів, вироби для створення куточків забезпечення безпеки праці.
  4. Шкільним та дошкільним установам будуть потрібні адміністративні, інформаційні, навчальні варіанти стендів.
  5. Компанія реалізує різні види настінного годинника для установ будь-якого типу.
  6. Для освітніх організацій є набори різноманітних навчальних дощок та фліпчартів.
  7. Виготовляються різноманітні вивіски, таблички для розміщення назв кабінетів, покажчиків, адрес.
  8. Конструкції розміщення державної символіки.

Також пропонуються стенди на замовлення, де споживач може зазначити розміри, особливості конструкції, матеріал виготовлення.

Особливості виробництва

Створюються вироби на своїй виробничій основі підприємства. Для цього використовується тільки перевірена та якісна сировина, стенди є надійними, довговічними. Вони повністю відповідають санітарно-гігієнічним нормативам, допускаються до використання у всіх установах, включаючи дитячі та лікувальні.

Завдяки прямим продажам від виробника вартість виробів низька, доступна будь-якій організації.