Пансіонат для людей похилого віку: місце де панують тепло та турбота

Проблеми людей похилого віку можуть становити цілий комплекс. Це поганий стан здоров’я, відсутність належного догляду, спілкування, нестача правильного харчування, своєчасного прийому ліків. Навіть маючи близьких родичів, люди похилого віку можуть почуватися самотніми, адже в інших членів сім’ї є робота, вони не можуть приділяти належної уваги. У такому випадку вирішити більшість проблем може будинок для людей похилого віку.

Особливості послуги

Мережа будинків для літніх людей під назвою «Будинок здоров’я» має свої пансіонати у Рівному, Львові, Дніпрі. Таке найменування ця установа отримала недарма, адже тут надаються такі послуги:

  1. Літні люди незалежно стану здоров’я отримують повний пансіон. Тобто вони розташовуються в комфортабельних палатах, при необхідності отримують лікарський огляд та постійний догляд, харчування відповідно до показань здоров’я та рекомендацій лікарів, включаючи дієтологів.
  2. Можуть здійснювати прогулянки затишною та зеленою територією при пансіонаті, де також є умови для відпочинку.
  3. У пансіонатах є програма спілкування для гостей.
  4. Є можливості догляду за хворими на деменцію, синдром Альцгеймера, тобто втратили дієздатність.
  5. Також є послуги реабілітації хворих після інфарктів, інсультів, складних переломів.

Для всіх гостей пропонується безліч розваг, є можливість займатися хобі. Відвідувати своїх родичів можна без обмежень, варто лише зважати на внутрішній розпорядок, щоб не порушувати спокій інших людей.

Переваги

Поєднання комфорту для проживання, якісного харчування та медичного спостереження дозволяє підтримувати здоров’я людей та їхній психологічний стан. Завдяки спілкуванню з персоналом та своїми сусідами люди не почуваються самотніми, вони бачать, що їм завжди прийдуть на допомогу в будь-якій ситуації.

Для недієздатних розроблена програма, щоб зменшити тягар їхнього становища, не посилювати хворобу, а разом із нею не викликати психологічної пригніченості.

Харчування є п’ятиразовим, воно збалансоване за калоріями, вітамінами та мікроелементами, враховує дієту конкретної людини.

Всі приміщення обладнані так, щоб люди з обмеженими можливостями могли виконувати найпростіші дії з догляду за собою, пересуватися між приміщеннями.

За потреби хворі проходять огляди та діагностування стану від лікарів вузьких спеціальностей. Розробляється та втілюється в життя програма лікування.