Металева та полімерна сітка: основні переваги та сфера застосування

Металева та полімерна сітка знаходить своє застосування у різних сферах діяльності людини. До неї пред’являються вимоги високої міцності, надійності, адже ці якості визначають можливості експлуатації. Пропонується замовити сітку на https://sitkand.com.ua/ від перевіреного виробника.

Основні характеристики асортименту

Виробництвом та реалізацією таких виробів в Україні займається компанія «Новий Двір». Вона знаходиться у Рівному та реалізує продукцію по всій країні. Серед її клієнтів можуть бути власники дач, присадибних ділянок, які бажають створити огорожу із сітки, за товаром можуть звертатися оптовики у вигляді будівельних компаній, магазинів, металобаз. Будь-який клієнт отримає потрібний варіант сітки, або весь спектр виробів, що випускаються в необхідному обсязі.

Серед основних видів продукції виділяють:

  1. Стека рабиця оцинкована або покрита шаром полімерів для захисту від впливу зовнішніх факторів.
  2. Є зварна сітка для створення армопояса чи каркаса при заливанні конструкцій бетоном.
  3. Реалізуються габіони, які можуть використовуватись у ландшафтних чи фортифікаційних роботах.
  4. Є зварна сітка в рулонах чорна та оцинкована.
  5. Пластиковий стек для створення легких систем огорожі.
  6. Продається композитна та вольєрна сітка.
  7. Пропонується для реалізації композитна арматура.
  8. Є в асортименті панельні системи огорожі.
  9. Пропонується в асортименті колючий, в’язальний, пружинний дріт, спіралі для створення захисних конструкцій.

Кожен вид продукції представлений на сайті, є повний опис властивостей, наведені можливості використання. Всі вироби створені відповідно до вимог високих стандартів, відповідають запитам будівельних організацій та окремих споживачів.

Переваги

Сітка та інші види продукції компанії є якісними, їх надійність, довговічність перевірена на практиці у різних сферах діяльності. Вироби зарекомендували себе у будівництві будівель, захисних споруд, добре показали у формуванні ландшафтів парків, садів, скверів.

Вартість виробів є однією з найпривабливіших на ринку завдяки прямим поставкам від виробника. Реалізація ведеться будь-якими партіями, продукція вирушає до різних населених пунктів країни. Фахівці компанії докладно ознайомлять зі своєю продукцією замовників, дадуть рекомендації щодо вибору та використання.