Бюро перекладів InTime – сертифікований переклад

Бюро перекладів InTime надає послуги перекладу документів та текстів різної тематики та складності протягом останніх 7 років. Протягом цього часу компанія виросла з маленької компанії в досить великого гравця на ринку перекладацьких послуг України. На даний момент компанія InTime (byuro-perevodov.com.ua) це професійні співробітники, перекладачі, редактори, а також менеджери, які готові працювати з кожним замовленням незалежно від його обсягу, складності та вимог. А також менеджери по роботі з клієнтами готові завжди прийти на допомогу своїм клієнтам та прийняти, а також здати переказ поза робочий час.

Більш детально ви можете прочитати на сайті за посиланням – https://byuro-perevodov.com.ua/

Першим офісом компанії був маленький офіс у спальному районі міста Києва, надалі компанія переїхала на Поділ, ближче до центру міста. Після того, як в Україні почалася криза, керівництво ІнТайму ухвалило рішення про розширення компанії. На даний момент через 3 роки офіси компанії розташовані в 5-ти містах України.

Якщо говорити не лише про кількісне зростання, то варто зазначити, що рівень обслуговування клієнтів, а також якість самих переказів значно зросла. Це стало можливим завдяки постійному розвитку компанії, якісному відбору перекладачів, редакторів, а також впровадженню новітнього програмного забезпечення, яке дозволяє не тільки швидко приймати замовлення та віддавати в роботу, але й дає можливість перевірити якість перекладів. Ви можете переконатися особисто як переклади, замовивши тестове завдання в бюро перекладів InTime.

Більше інформації ви також можете знайти на сайті – https://byuro-perevodov.com.ua/tsenyi/french-language/

Підвищення якості переказів та зниження термінів виконання призвело, а також зростання курсу долара призвело до того, що організація була змушена підняти ціни на переказ. Але, звичайно, зростання цін призвело до того, що тепер постійні клієнти можуть розраховувати на додаткові «бонуси», як скорочення термінів виконання перекладів без доплати, верстка текстів безкоштовно, а також інші послуги, які раніше були платними, стали або дешевшими або зовсім безкоштовними. .

Вся інформація була надана бюро перекладів InTime. Більш детальну інформацію про компанію, її послуги, бонуси, а також ціни на переклад ви можете переглянути на сайті на відповідних сторінках. Якщо ж у вас залишаться питання після перегляду сайту, то просто задайте їх співробітникам організації та отримайте відповіді на всі ваші запитання щодо перекладів та інших додаткових послуг.

Додаткова інформація також розміщена на сайті за посиланням – https://byuro-perevodov.com.ua/tsenyi/italian/